Quincy solgt, ny hest kommet ind..

I december 2013, da Quincy blev solgt, stod familien i Hee, med en hest, som de ikke selv havde tid til at op. Denne hest hedder Sandalgaards Florian e. Florencio. Han kom i ridning hos Munkedal Horses i Glamsbjerg i 1 måned, hvor han udviklede sig rigtig godt. Herefter fik vi ham hjem og Stefanie begyndte at ride ham. Det går godt fremad med dem og han er en stille og rolig hest, der tager godt i mod tingene. 
Se en video af ham HER - dette er en af de første gange Stefanie red ham. 

Flyttet hjemmefra..

D. 2/1 2014 

Så er følle flyttet hjemmefra.. Puha, siger han. Nu er verden lige pludselig blevet rigtig stor og farlig uden mor ved sin side. Han er flyttet på fold med Flobber, og han har taget rigtig godt i mod ham. :)

Udvikling sker...

Følle, som nu har fået navn; Beck's Zo Fine.. Rigtig godt navn til ham 😀

3 måneder gammel

Svenske Mestre!!

D. 19/7 2013

For 3. år i træk tog vi på udflugt til det svenske land med to ponyer i bagagen denne gang. Julie og Stefanie skulle til Vetlanda og starte til det svenske New Forest stævne. Julie var med på Mistral for første gang og Stefanie var afsted på Quincy for 3. gang. Ingen havde nogle forventninger, dog håbede Stefanie lidt på at opnå samme resultater som sidste år (en 1. pl., en 2. pl., to 3. pl.). I år var der ikke åbning af stævnet den første dag som de foregående år, men først den næste dag, hvor mesterskabs-klasserne var. Så Stefanie startede den første dag (efter første overnatning) ud med at starte en Lätt A:1, hvor det gik ud over al forventning - de red til 70,526% som rakte til en 1. plads med hele 4% ned til nr. 2. Det var jubel og glade smil og lykken var allerede med os små danskere. Næste dag red Stefanie igen en Lätt A:1 til hele 71,053% og det rakte igen til en 1. plads med 3% ned til nr. 2 :D Den sidste klasse denne dag var en Lätt A:4 (Mesterskabs klassen) til denne klasse var der ingen forventninger, men Stefanie gik ind og red rø.... ud af bukserne... Dette rakte til en samlede score på 69,756%, hvilket var en 1. plads med 2,7% ned til nr. 2!!! STEFANIE OG QUINCY VAR SVENSKE MESTRE FOR NEWFOREST PONYER 2013!! Jublen i hele familien ville ingen ende tage :D. Desværre er der den regel at man skal være svensk statsborger for at kunne vinde titlen, men alligevel havde vi vundet klassen og dermed også titlen for os selv ;) 

Julie og Mistral skulle springe en U-klasse om lørdagen, hvor hun sprang fejlfrit og fik en fin sløjfe. Næste dag, i en LB, blev Mistral desværre bange for noget plastic og stoppede på et spring.. Julie valgte at trække sig fra næste klasse, da hun havde haft en fin tur i LB. 
Opsamlingen på denne tur blev, at Stefanie sejrede i 3 ud af 3 mulige klasser, og Julie fik en U-sløjfe med. Dette var det sidste stævne og sidste gang vi var i Sverige med disse to dejlige ponyer. 

Stefanie og Quincy som vinder i en Lätt A:1 :)

Buk...

D. 17/6 2013 skulle følle prøve at komme ud i dagens rigtige sollys for første gang. Han tog det ganske pænt, selvom det kunne være lidt svært at holde styr på de lange ben.. 😉

Men lidt bukkespring blev det til...

Følle ude for første gang

D. 16/6 folede Feline et dejligt hingsteføl! Han var super hurtigt på benene, og fandt mælkebaren. Det var helt fantastisk at opleve hele folingen :D

Så skete det...

Feline er nu d. 02-06-13 gået tre dage over termin.

Hun er dejlig tyk, med et godt stort yver. Vi glæder os rigtig meget til, at se hvad der kommer ud af hende 😀

Zingoalla er lånt ud!

Kort efter Gwen blev solgt, kom en familie og kiggede på Zingoalla med henblik på lån. De syntes hun var den sødeste lille pony, og de sagde ja med det samme. Så nu er Zingoalla lånt ud til en familie i Nordjylland, hvor hun har det rigtig godt - hun har endda været til stævne med den mindste datter (5 år), hvor hun rigtig hyggede sig.

Vi er sikker på hun har det rigtig godt, og hører tit fra familien.

Hun var vist ikke meget for at "udstille" sin fine mave ;)

Så er Gwen solgt!
Det var med mange tårer i øjnene, da de nye søde ejere kørte afsted med hende.. .

Men den nye lille pige Gwen har fået, er rigtig sød. Hun vil hovedsageligt bruge Gwen til skov- og strandture og ride lidt undervisning. Da pigen første gang så Gwen, var det kærlighed ved første blik! 🙂'
Vi tror på det bliver rigtig godt med dem!

Lidt nyheder..
Så blev det 1. marts i 2013 og her på Stald Beck er der sket lidt.

Stævner
Julie og Mistral har været til et par stævner siden sidst, senest i Ringkøbing Rideklub, hvor de startede en LC. Her red de en flot fejlfri hovedrunde og en endnu flottere omspringning, hvor de var super hurtige, 23.10 sek, hvilket rækte til en 3.plads, kun 0,30 sek fra 1.pladsen. 😀

Følle..
Så er der ikke længe til Feline nedkommer med en lille føller. Hun har fået en stor flot mave hen over vinteren. Vi på Stald Beck glæder os meget! 🤪

 

Spændende nyt!!

D. 27/7 blev Feline erklæret drægtig med Blue Hors Zack. Det var rigtig dejligt at få af vide, da vi var lige ved at tro hun aldrig kunne komme i fol. Denne gang var 3. gang, lykkens gang.. Det bliver rigtig spændende at følge hende indtil næste år, hvor hun nedkommer omkring d. 1. juni. Vi glæder os ihvertfald meget, her på Stald Beck, til en lille føller!

Nyheder..

Så er det blevet juli måned, og der er sket én masse nyt her på Stald Beck.
Stefanie og Quincy var igen i år afsted til NF stævne i Sverige, hvor de simpelthen tog alle med storm!

NF stævne Vetlanda 2012

Lätt B:1 - 72,76%, de blev flot nr. 1, det var et rigtig godt program.
Lätt A:1 - 70,79%, de blev nr. 3, dommeren var vild med dem, de red et flot program.
Lätt A:1 - 68,68%, de blev nr. 2, flot program, Quincy var dejlig afslappet.
Lätt A:4 - dette var også svensk mesterskab for NF ponyer, derfor red de for to dommere. Af dommer C fik de: 70,25%, og af dommer B fik de: 66,34% og fik samlet 68,29%, hvilket svarede til en flot 3.plads. Programmet var super godt, og Quincy var med hele vejen.
 

Stævnenyheder..

Stefanie har også været til et par stævner, på både Quincy og Trostan.

Team Nos Forårsstævne i Herning
T8 - de fik 5,2 i gennemsnit i udtagelsen, og gik derfor i finalen
T8 finale - Trostan var lidt træt, så der var et par taktfejl, men de blev nr. 5.

Stefanie var til stævne på Quincy i
Søndertoft rideklub
LA1-A - 66,5 %, de blev nr. 3. Flot program.
LA2-A - de blev nr. 2.
I begge programmer red de mod hestene, så det var flot klaret.

Stævnenyheder..

Julie og Mistral har været til et par stævner siden sidst:

Holstebro Sportsrideklub
LE sløjfespringning - de var fejlfrie og fik en sløjfe med hjem.
LD B4 - 0 fejl i tiden 19,3 sek, de fik en 3. plads, super flot!

Ørnhøj Rideklub d. 29/4 - 2012
LD - 0 fejl, de vandt klassen.
LC - 0 fejl, super godt redet.

Hodsager Rideklub - d. 13/5 2012
LD - 0 fejl, de fik en 3. plads
LC tidsspringning - 4 fejl, de blev 1. uplaceret.

Søndertoft Rideklub - d. 26/5 -2012
LD B4, 0 fejl i tiden 32,2 de fik en 3. plads.
LC B3, 0 fejl i tiden 32,6, de fik en 3. plads, super flot redet!

Springstævnenyt!!
D. 5/2 2012 var Stefanie og Julie til springstævne i Ringkøbing Rideklub. De sprang begge en LE. Julie og Mistral var fejlfri, og fik en fin roset. De fik en fin tid på 46,200.
Stefanie og Feline fik 8 fejl, da de pillede bomme. Det var en fin runde, men de skal stadig lige finde hinanden i springningen. De fik en fin tid på 46,800, trods de 8 fejl.

Her ses Julie og Mistral på det sidste spring i kombinationen i Hodsager Rideklub.

D. 15/1 - 2012 var Julie og Mistral afsted til stævne. De sprang en LE. Julie har trænet rigtig meget på at Mistral skal vente på, og det gjorde den også rigtig fint inde på banen. De var fejlfri, og fik derfor en sløjfe.
Stefanie var også afsted, denne gang på Feline. Det var Felines første springstævne, og Stefanie og Felines første sammen. De sprang en LE. De fik et stop og rev en bom, så det blev til 8 fejl. Det var super sejt af både Julie og Stefanie.

Stævnenyt!

D. 28 - 29/12 2011 var Stefanie og Quincy igen til stævne. D. 28 var de i Sindal Rideklub, hvor de red en LA3 og deres første LA5. I LA3 blev de først uplaceret, 63,0%. De nåede ikke at varme op til denne klasse, da klassen var meget foran. I LA5 var Stefanie meget nervøs. Men det gik okay. Dommeren var rigtig hård.
D. 29 var de i Skåde Rideklub, hvor de red en LA1 og LA3. I LA1 blev de midt i klassen. I LA3 gik de meget bedre, de red til 63,6% og blev nr. 2 - kun 1 point fra 1.pladsen. Dette var deres sidste stævne, som ponyrytter, og det var derfor en rigtig dejlig afslutning.

D. 19-20/11 - 2011 var Quincy og Stefanie afsted igen. Denne gang var de i Silkeborg Rideklub. De red lørdag en LA3.
I LA3 red de til 64,3 - et rigtig fint program, men Sefanie havde det en smule dårligt, så de blev midt i klassen.
Søndag red de LA2 og LA4. I LA2 red de til 68,4% og de vandt klassen! Det var et rigtig fint program. I LA4 red de til 68,1% - et super flot program og dommeren var vild med Quincy, så de vandt klassen!

Ak ja, så er det atter jul, og der har rigtig været travlt herhjemme, så derfor er hjemmesiden ikke helt 100% opdateret. 😙

Der er sket lidt på stævnefronten, meget faktisk, så vi hopper lige hen til nu.

D. 12/11 - 2011 var Stefanie og Quincy til Distriktstævne i Sydthy Rideklub. De red to rigtig gode progrmmer - LA2 og LA4. I LA2 red de til 67,188%, hvilket svarede til en flot 2.plads. I LA4 red de til 66,250% hvilket også svarede til en flot 2.plads, de var denne gang kun 1 point fra 1.pladsen.
Quincy var super fin, og var rigtig klar til stævne.

Stævnenyhed!!

D. 13-14/8-11 var Stefanie og Quincy til distriktsstævne i Birgittelyst rideklub. De red den første dag en LA1, hvor de blev nr. 2 til 67,586%. De red også en LA3 til 62,667%. Det var et rigtig godt program. Om søndagen red de distriktsmesterskab til 61,771%, de blev 1.uplaceret, med kun 6 piont op til 3.pladsen. Det var rigtig ærgeligt.

Stævnenyhed!!!

D. 29-31/7-11 var Stefanie og Quincy til NewForest stævne i Sverige. De red begge dage en Lätt B:1 og en Lätt A:1. I LB1 den første dag red de til 62,759%, og som svarede til 1.uplaceret. I LA1 red de til 66,579%, hvilket svarede til en 3.plads. Rigtig flot program!
Den næste dag i LB1 red de til 60,690%, hvilket svarede til en 12.plads. I LA1 red de til 65,263%, og blev igen 1.uplaceret med kun 4 point op til 3.pladsen! Quincy var meget træt i sidste program.
Det var en rigtig hyggelig tur, det var sjovt at komme over og dyste mod andre NewForester.

Løbsnyhed!!

Så er Zingoalla kommet igang igen efter megen sygdom. Hun løb sit første løb d. 18/7-2011 på Skive travbane. Hun løb 1360m, og kom på en flot 4.plads. Hendes km.tid var 2.22,6, hvilket er en rigtig flot tid i det første løb.
Zingoalla var meget rolig, og sprang kun i galop een gang, men ikke noget der kostede tid.

Her er de efter præmieoverrækelsen.

Islændernyhed!!

D. 12-13/6-11 var Bettina og Isak til Ismulestævne i St. Sognstrup. De red en T3 og en 4.2. I 4.2 red de sig i a-finalen, selvom Isak blev vild i galopdelen og løb en runde i stærkt galop, hun fik derefter styr på ham igen. I finalen blev de nr. 5, efter en rigtig god tur. I T3, gik det også fint, men de red sig ikke i nogen finaler.

Stævnenyhed!
D. 8/5-2011 var Julie og Mistral til deres første springstævne sammen. De sprang en LE sløjfespringning. De red en fejlfri runde i tiden 56,00 sekunder, hvilket var den hurtigste tid. Mistral løb meget hurtigt, men de kom alligevel over springene.

Stævnenyhed!
D. 7/5-2011 var Stefanie og Quincy til Distriksstævne i Grindsted Rideklub. De red en LA1 og en LA2. I LA1 red de til 64,483% og blev nr. 2. I LA2 red de til 62,500% og blev førstuplaceret.

Stævnenyhed!!

D. 22/4-2011 var Stefanie og Quincy til distriksstævne i Vestbirk Rideklub. De red en LA1 og LA2. I LA1 red de til 61,72%, som førte til en 3. plads. I LA2 gik det helt ud over forventningerne. De red til 67,188% og vandt klassen! 🤪
Det var et rigtig godt stævne, hvor Quincy var meget fin.

Stævne i 2010

Lørdag d. 2/4 - 2011 var Quincy og Stefanie til distriksstævne i Tjæreborg Rideklub. De starede en LA1 og LA3. I LA1 red de til 67,241%, 195 point, og blev dermed vinder af klassen. I LA3 red de til 61,00%.

Så er træningen med Zingoalla begyndt. Hun var rigtig glad for at komme ud for vogn igen. Det er længe ventet, pga. al den sne og is, så derfor har hun ikke kunne komme ud og arbejde for vogn.

Stævnenyhed...

D. 5/2-2011 var Stefanie og Quincy igen til distrikstævne. Denne gang i Herning Rideklub. De red en LB3 og LA2. I LB3 red de til 64,64%. De blev først uplaceret. De havde en god tur, men Quincy kiggede lidt, hvilket dommeren ikke kunne lide. I LA2 red de til 59,69%. De var kun to point fra en 3. plads. De havde en rigtig god tur i dette program også.

Stævnenyhed

Stævnenyhed...

D. 22/1 var Stefanie og Quincy til distrikstævne i Hedensted og omegns rideklub. De red en LA1, hvor de red til 65,52%, hvilket resulterede i en 2. plads. I LA3 red de til 57,33%, dette var der første LA3 til distrikstævner, så de var meget nervøse. De havde en rigtig god tur, dog uden placering.

Stævne nyhed

D. 2/1-2011 er Donna blevet lånt ud til en lille pige på 8 år. De passede rigtig fint sammen. Vi håber de er glade for hinanden.

D. 1/1-2011 er Zhabrekt blevet skilt fra sin mor. Han går og vrinsker men acceptere når Zhakelina ikke svarer. Han tager det ret cool. 😀 Zhakelina har vi sendt væk et stykke tid.  

D. 31/12-2010 flyttede Don hjem til sin nye ejer. Han skal bo hos lille Emilie på 7 år, i Silkeborg. Han kommer til at have det rigtig godt. Det var selvfølgelig rigtig hårdt at sige farvel til ham, han var jo hos os i ca. 4,5 år.
Vi håber Emilie og resten af familien vil passe rigtig godt på dejlige Don.🙃

Stævnenyhed...

Lørdag d. 13/11-2010 var Stefanie og Quincy til distrikstævne i Sønderborg, hvor de red en LB3 og en LA1. I LB3 red de til 66,80%, som svarede til en 2. plads. I LA2 red de til 66,20%, hvor de blev først uplaceret med 1 point. Quincy gik rigtig godt og var super sød.

Stævnenyhed!

D. 9-10/10-10 var Stefanie og Quincy til stævne. Dette stævne var et stævne kun for New forest ponyer. De red en medaljeridning, som gik over en LA2 og den første afd. af Vest dansk mesterskab. I sølvmedaljeridningen red de til 65,62%, hvilket svarede til en 1. plads. De blev godkendt og fik medalje. I den anden LA2 red de til 65,0%, hvilket svarede til en 2. plads. På den måde lå de rigtig godt i mesterskabsklassen. Om søndagen dag red de en LA1 og en LA3. I LA1 red de til 67,65%, hvilket svarede til en 1.plads. I LA3, anden afd. af mesterskabet, red de til 60,33%. Alt ialt blev de nr. 4 i hele mesterskabet.
Det var super godt gået.

Stævnenyhed!!

D. 25-26/-10 var Stefanie og Quincy til distrikstævne på Ringkøbing rideklub. Den første dag startede de en LB2 og en LA1. I LB2´en red de til 61,9%. I LA1 red de til 65,9%, hvilket svarede til en 2. plads.
Den anden dag red de en LA1 og en LA2. I LA1 red de til 65,5%, hvilket der svarer til en 2.plads. LA2 red de til 62,8%. Der var sat meget pynt op i ridehallen, som Quincy syntes var meget farligt.  

Løbsnyhed!!

D. 2/10-10 var Zingoalla og Stefanie til Jysk Grand Prix i Skive, hvor de kørte to løb. I det første løb blev de nr. 8 ud af 8, fordi Zingoalla var noget vild og ville gerne fremad. De startede 1460m. I det andet løb gik det meget bedre, hvor de startede 1240m. Zingoalla var ikke nær så svær at holde og gik meget bedre. De blev nr. 2. i km/t: 2.16,5, kun 0,5 sek fra deres rekord.  

Fodboldnyhed!

Lørdag d. 12/9-10 var Oliver og nogle fodboldkammerater fra Velling, til Spjald for at spille kamp. De skulle spille 4 kampe á 8 min. De vandt 3 ud af 4. Det var super sejt og godt gået!! 🤪 

Stævnenyhed!!

Lørdag d. 12/9-2010 var Julie og Don til stævne i Ørnhøj Rideklub, hvor de red en LD og LC spring. I LD´en red de omspringningen i tiden 31,47 sekunder. De vandt klassen. I LC´en red de omspringningen i tiden 39,31 sekunder. Her blev de nr. 2.   

Godt gået drenge!!

Løbsnyhed!!

Lørdag d. 4/9-2010 var Zingoalla og Stefanie til løb på Vilhelmsborg. De kørte 2 løb. I det var et autostartløb, hvor de startede 1040 m. De startede, som nr 8 ud af 10. De førte hele vejen rundt, men blev på målstregen taget af en anden pony. Km. tiden blev 2.18.2. Det andet løb var der kun Russere med, derfor kaldt "Russ-løbet", de startede 1560 m, som nr. 7 ud af 12. Zingoalla kunne ikke holde alle de ponyer ud på en gang, og blev lidt vild, så derfor galoppede hun. Km. tiden blev 2.18.1.

Løbsnyhed
D. 19/7-2010 kørt en rekord på 2.16.0 i Skive, hvor vi samtidig blev nr. 3 ud af 11. Vi kørte 1300 m.


KÆMPE NYHED!!!

D. 30/6-2010 har vores kære gamle Zhakalina har fået føl. Det blev et dejligt grå/sort hingsteføl. 🤪. Han er ved at blive rigtig fræk og bider i alt.  

Zingoalle er den forreste

Ponytravnyt
D. 19/6-2010 var Stefanie og Zingoalla til travløb på Vilhelmsborg. De kørte 2 løb. I det første løb startede de som nr. 3 og blev nr. 2 ud af 12. De kørte 1260 m. I det andet løb startede de som nr. 3 og blev nr. 1 ud af 13. De kørte 1280 m.

Stævne
5/6-2010 var Stefanie og Quincy til Distrikstævne i Tørring-Uldum Rideklub, hvor de red en LB2 og en LA1. De vandt begge klasser.

Stævnenyt
D. 23/5-2010 var Julie og Don til stævne i Søndertoft, hvor de startede en LE og LD spring. I LE´en fik de en sløjfe og i LD´en fik de en flot 3. plads med 0 fejl i omspriningen.

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 14/3-2010 var Coby og Bimbo til DKK skue i Bræstrup. De var begge rigtig gode. Coby var med i Åben han, og han fik Excellent og blev anden vinder. Bimbo klarede sig også fint, hun var med i mellem klasse og fik Very Good. Dette var Bimbo's første udstilling i meget lang tid.

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 14/2-2010 var Coby til DBSK udstilling i Nyborg. Han deltog i Åben han, hvor han klarede sig flot og fik en fin, Very Good bedømmelse. Desværre kunne dommeren kun lide store og kraftige hunde, så Coby lå lige under præmierne

Stævnenyhed!!


D. 6/2- 2010.

Nu har Stefanie og Feldholm’s Quincy igen været til stævne, denne gang i Herning Rideklub. De red en LB1 og en LB2. I LB1’en red de til 62,86%, som førte til en 4.plads. I LB2’en red de til 62,31%, hvor de blev først uplaceret.      

 

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 31/1-2010 var Coby til DKK udstilling i Fredericia. Han deltog i Åben han, hvor han blev præmieret med Excellent. Han var bare så dygtig i både ringen og foran dommeren.  


Stævnenyhed!!


D. 24/1-2010

Så har Feldholm’s Quincy og Stefanie været til deres første distriksstævne i år, i Ikast Rideklub. De red en LB2 og en LA1. I LB2’en red de til 64,62%, som førte til en 4.plads.   

.  

 

 

Stævne
5/6-2010 var Stefanie og Quincy til Distrikstævne i Tørring-Uldum Rideklub, hvor de red en LB2 og en LA1. De vandt begge klasser.

Stævnenyt
D. 23/5-2010 var Julie og Don til stævne i Søndertoft, hvor de startede en LE og LD spring. I LE´en fik de en sløjfe og i LD´en fik de en flot 3. plads med 0 fejl i omspriningen.

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 14/3-2010 var Coby og Bimbo til DKK skue i Bræstrup. De var begge rigtig gode. Coby var med i Åben han, og han fik Excellent og blev anden vinder. Bimbo klarede sig også fint, hun var med i mellem klasse og fik Very Good. Dette var Bimbo's første udstilling i meget lang tid.

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 14/2-2010 var Coby til DBSK udstilling i Nyborg. Han deltog i Åben han, hvor han klarede sig flot og fik en fin, Very Good bedømmelse. Desværre kunne dommeren kun lide store og kraftige hunde, så Coby lå lige under præmierne

Stævnenyhed!!


D. 6/2- 2010.

Nu har Stefanie og Feldholm’s Quincy igen været til stævne, denne gang i Herning Rideklub. De red en LB1 og en LB2. I LB1’en red de til 62,86%, som førte til en 4.plads. I LB2’en red de til 62,31%, hvor de blev først uplaceret.      

 

Udstillingsnyhed!!

Søndag D. 31/1-2010 var Coby til DKK udstilling i Fredericia. Han deltog i Åben han, hvor han blev præmieret med Excellent. Han var bare så dygtig i både ringen og foran dommeren.  


Stævnenyhed!!


D. 24/1-2010

Så har Feldholm’s Quincy og Stefanie været til deres første distriksstævne i år, i Ikast Rideklub. De red en LB2 og en LA1. I LB2’en red de til 64,62%, som førte til en 4.plads.   

.